luni, 17 august 2009

Despre adsense

Cineva ma intreba acum cateva zile cum poate , sa isi creasca veniturile din ads-urile de la Google . Iata o scurta lista a acestor modalitati , cu care eu am reusit sa fac ceva banuti din ads-uri . Cititi cu atentie , si daca aveti nelamuriri lasati un reply !

  • Primul lucru pe care trebuie sa stii de la inceput ar fii acela , ca aceste sfaturi sunt utile si valabile doar pentru bloguri cu continut english only !
  • seo1 123x150 Cititorii intreaba, Perfu raspunde Pentru ca site-ul vostru sa poata fi vazut de cat mai multi vizitatori , trebuie sa incepeti o campanie de promovare care consta in : Inscriere in directoare web straine ( Aici aveti o lista cu directoarele straine ), Directoare web romanesti .
  • - Generarea de sitemaps pentru o mai buna indexare a paginilor site-ului vostru .
  • Postarea de comentarii pe bloguri & forumuri dofollow .
  • Link exchange – Incercati sa faceti schimb de linkuri doar cu bloguri care au aceiasi nisa ca a site-ului vostru , si daca se poate sa aiba si PR .
  • Pentru monetizarea cat mai buna a blogului , vei avea nevoie de o tema care sa fie Adsense Ready . O tema destul de ok , pe care eu am testato , si o folosesc in prezent , este tema creata de Bilzone
  • Si pozitionarea reclamelor, are un rol destul de important pe un blog . Unul dintre formatele de bannere , pe care vizitatorii blogurilor mele prefera sa de-a click este : Dreptungiul mare 336×280 . Acest format de banner este in proportie de 99% cel mai click-uit de vizitatori . Acest format de banner sa fie numai : anunturi imagine , si va sfatuiesc sa il amplasati in wp post cu ajutorul acestui plugin .

Sper sa va ajute aceste sfaturi ;) . Bafta la trafic si la facut banuti :)


Niciun comentariu: